Activitat clau: Fer una coca (c)

Coca de poma

Ingredients:

  • 1 iogurt natural
  • 3 ous, prèviament batuts
  • 1 mesura (com el iogurt) plena d’oli
  • 1 mesura i mitja de sucre
  • 3 mesures de farina
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 1 polsim de sal
  • 1 polsim de canyella
  • ratlladura de llimona
  • 2 pomes

 

Elaboració:

Es van mesclant els ingredients: primer la farina i el llevat, i després s’hi van afegint els altres, d’un en un. Quan tenim una mescla homogènia l’abocam  en  un motlo ben untat amb mantega. Les pomes, pelades i tallades a trossets, les  posam al damunt cobrint la mescla. Ho posam al forn ben calent. Ha de coure a foc lent aproximadament tres quarts d’hora.

 


Telèfon: +34 971 91 91 66
07004 Palma, Illes Balears
Julià Àlvarez, 11 baixos